mun

CV

DESIGNER 

D 

S 

I 

G

N

E 

R 

WEB

esittää

Curriculum vitae

Curriculum vitae

19

72

95

Kaikki alkoi

tällä

Poikki,poikki! Mennään asiaan ja kulissien taakse.

case: Tomille CV

Kuvassa poseeraava Tomi haki uskottavuutta brändiinsä. Hänen CV oli sisällöltään tylsä ja pysähtynyt. Sisältöä piristämään pyydettiin Julistaja.

"Matkasi on tarina, kun kanavana on CV"

- Julistaja

Liike elämään

"CV:n henkilöstä löytyi itsenäinen, ennakkoluuloton rohkea seikkailija, uusien haasteiden etsijä. Häntä ajaa eteenpäin uteliaisuus ja kiihko. Kun tarina oli valmis sen loi näkyväksi Konseptikko."

"Inspiraatio on kaikkialla"

- Konseptikko

Niukkuus on luovuuden ravinto

"Oli välttämätöntä tarjota kokemus kaikille päätelaitteille. Vain tiukkojen vaatimusten alla luovuus puristetaan timantiksi. Tämän kohtasi viimesitelyssä myös Konstruktori".

"CV oli saatava liikkeelle useissa eri maastoissa. Sen vuoksi tarina monistettiin eri tekniikoille kuten SVG, Lottie, CSS, MP4 ja gif. Wordpress haasteet oli myös huomioitava normaalin frontin ohella ".

- Konstruktori

"Pyörää ei tarvitse keksiä uudelleen vain liike"

gif rengas

mp4 rengas

Voiko graafinen suunnittelu keskustella koodarin kanssa ilman tulkkia, entäpä jos copy kuuntelisi heitä myös ja pastettaisi vasta sitten kun ymmärtää mitä tehdään. 

Voisiko olla niin?

3 sankaria yhden palkalla

sisältö

ulkoasu

koodi

Olen Tomi Turpeinen, media-alan ammattilainen ja erikoistunut verkkototeutuksiin. Sisällöntuotanto sekä sisällöntuotannossa käytettävät tekniset ratkaisut ovat minulle tärkeitä, melkein yhtä tärkeitä kuin luovuus. Olen käytettävissä projekteihin ja valmis neuvottelemaan työn kuvasta hyvin joustavasti. Älä epäröi ottaa yhteyttä. Voimme luoda hedelmällisen yhteistyön ja saavuttaa hyviä tuloksia, mikäli päämäärämme osuvat yhteen. Yhteystietoni ovat viimeisellä sivulla.

Kyllä voi

...  ja ne Tomin työnäytteet.

Tomi Turpeinen

tomi@tomiturpeinen.fi

+358458556044

Kiitos.